2020 een bijzondere start

2020 een bijzondere start

2020 een bijzondere start

Wat mooi leek te beginnen, veranderde op 15 maart in een grote crisis. De Corona crisis wel te verstaan.  Het leven van iedereen is omgegooid, zo ook dat van mij. In het begin kijk je er vreemd tegenaan en voelt het als onwerkelijk. Mensen die het niet begrijpen schrijven de meest ondenkbare dingen op de social media. Klagen en zeuren over de regering etc… Ik zelf heb mij er tot op zekere hoogte bij neer gelegd. Het is een drama en het is echt niet zo dat ik mij niks aantrek van ieders problemen, zoals de zorg, de horeca, de ZZP-ers etc…Dat doe ik wel degelijk! Heb ouders op leeftijd en mijn vader heeft in november (2019) een open hart operatie moeten ondergaan toen ik op Curaçao zat. Deze man is van stevig, actief en redelijk energiek een zielig, mager hoopje ellende geworden en heel kwetsbaar in de ze Corona crisis. Dat geldt natuurlijk ook voor mijn moeder, want die is bijna verplicht om binnen te blijven. Al met al voor heel veel mensen is het een drama. En als ik naar mijzelf kijk  dan  ben ik gezegend met het feit, dat wij hier heerlijk wonen met een grote tuin en weidse omgeving. Dat ik gewoon met mijn hondje een wandeling kan maken, zonder dat ik mij druk hoef te maken om deze vreselijke Pandemie.

En natuurlijk ben ik af en toe ontzettend chagrijnig als ik een boodschap moet doen in een veel te drukke stad en dat er mensen zijn die lak hebben aan deze crisis en vinden dat alles maar gewoon gewoon moet zijn. Die alles pontificaal op de social media zetten , omdat zij bijvoorbeeld dat ene feestje moeten missen of wat dan ook. Het spijt mij lieve mensen, maar het is een crisis en je kan tegen de hele wereld schreeuwen en  iedereen de schuld geven, maar het heeft zo weinig zin.

2020 een bijzondere start, want ik mis mijn Zumba lessen en ik kan virtueel les gaan geven, maar dat is niet mijn ding, dus laat ik het erbij. Ik dans en oefen Zumba in mijn kamertje voor de pc ;-). Ik dans in de tuin als het mogelijk is en wandel met het hondje. Heb de fotografie weer op gepakt en net als zo veel post ik veel op de Social Media hahahahahhaha. We ruimen de garage leeg, de kamers, we verven de muren en mijn nieuwste project een rode schoorsteenmantel. Foto’s volgen later. Al met al probeer ik te genieten.

Fotografie tijdens de coronacrisis

nelleke