Funky – mijn allerliefste

Funky – mijn allerliefste

Funky – mijn allerliefste

Gisteren, 17-05-2018,  is mijn allerliefste Funky aangereden en niet lang daarna overleden. Hij was nog maar 2 jaar oud. Menno riep hem voor het eten en hij zag dat hij werd aangereden. Vervolgens liep Funky terug en kroop onder de heg bij de overburen. Menno heeft hem daar vandaan gehaald en bij ons achter in de tuin neer gelegd. Hij kwam binnen en zei dat het gebeurd was. Ik vroeg: wat is gebeurd? hij zei: de kleine kat. Ik was hysterisch, want het is mijn lieveling, mijn drollie van pollie, mijn moppie etc…Ik ben naar buiten gevlogen en heb gehuild, geschreeuwd, geprobeerd hem wakker te krijgen, maar helaas. Heb Mieke gebeld en die kwam meteen.  Onze lieve kleine kat, de ondeugd, de doerak van de buurt. Kwam regelmatig met muizen en vogeltjes thuis. Zat bij de paarden en in het weiland. Rende de weg over alsof ie getraind was, maar de laatste dagen vond ik hem wat magertjes en afwezig. Wilde hem binnenhouden, maar ja een jager houd je niet binnen. Had ik het maar niet gedaan dacht ik later, dan was ie er nog geweest, maar ja…………….Het is lang geleden dat ik mij zo verdrietig heb gevoeld als nu. Het doet verrotte pijn van binnen.

allerliefste FUNKYallerliefste FUNKYallerliefste FUNKY met Menno <3Funky 8 maandenallerliefste FUNKY allerliefste FUNKY

nelleke