Mijn dag in april 2022

Mijn dag in april 2022

Mijn dag in april 2022

Mijn dag begint meestal met water en Spirulina  en een kopje koffie. Ontbijt doe ik later, maar ik doe wel een rondje door mijn koelkast om te kijken wat ik vandaag zou kunnen maken. Sinds een paar weken ben ik fanatiek aan het trainen in de sport school (Sportcentrum Prim) en sinds kort ook hier thuis. Aangezien door Corona heel vaak de sportschool moest sluiten heeft mijn echtgenoot een fitness/kracht station voor mij gekocht., zodat ik altijd wanneer ik wil kan trainen.  De reden is dat fit en gezond door het wil gaan. Momenteel ben ik aan het uitvogelen, wat ik kan doen om minder aardappelen en pasta te eten. Graag zou ik mijn buikomvang willen verminderen. Het is niet zo dat ik dik ben, maar ik heb wel wat teveel vet om mijn taille. 40 jaar geleden heb ik ooit mee gedaan aan body building wedstrijden. Dat hoeft nu natuurlijk niet meer, maar een getraind en gezond lichaam vind ik toch zeker erg belangrijk.

Nellie KokkerellieMy Home Gym #fitshop

In ieder geval hou ik erg veel van koken en van eten en daarom gebruik ik op de Social Media heel veel de hashtag Nellie Kokkerellie. En op deze website heb ik ook wel wat recepten geplaatst die je misschien wel lekker vindt. Gisteren ben ik benaderd met de vraag wat ik met zoete aardappelen doe en ik zal die vraag vandaag beantwoorden om het recept in mijn kookblog te plaatsen.

Mijn blik in de koelkast voor vandaag zag dat ik een vegetarische maaltijd ga maken. De voorraad in mijn koelkast : bloemkool, pastinaak, uien, champignons, paprika, sla, tempe, tofu en heel veel aardappelen (maar dat is goed voor mijn echtgenoot). Ik laat mijn fantasie in de keuken wel komen en voor mij i.p.v. aardappelen kies ik vandaag voor Bulgur.

Zumba Fitness Nelly

Training voor vandaag is mijn les voorbereiden voor Zumba®Fitness class voor woensdagavond! Aangezien ik als Zin™member net weer nieuwe muziek en choreo’s heb mogen ontvangen kan ik weer los op de heerlijke muziek. De meeste choreo’s pas ik aan. Het niveau van mijn leerlingen is overigens best hoog. Verder maak ik zelf ook heel veel choreo’s. Dansen is, naast koken, een van mijn meest favoriet hobbies en ik neem ook Kizombales.  Op instagram heb ik 2 accounts en ik zou het leuk vinden als je mij zou willen volgen. Mijn fitness account is Zumba Fitness Nelly

en mijn privé account, waar ik veel Nellie Kokkerellie op post is amoya27 

nelleke