Nellie Kokkerellie

Stoves Sterling de Luxe 110
Het fornuis is geplaatst en het werkt, maar we moeten nog bezig met de afwerking zoals nieuwe tegels etc..

Nellie Kokkerellie

Van huis uit ben ik opgegroeid met lekker eten en koken.  Sommige mensen vinden het alleen maar leuk om lekker te eten en sommige mensen vinden het leuk om  dan ook zelf te gaan koken. In die categorie val ik. Ik hou van eten, genieten, maar ook van   koken. Mijn broer  heeft een Indonesisch restaurant en  dat inspireert  mij ook om daar meer mee te doen. Mijn moeder  is  jarenlang kok geweest en  maakt nog steeds bepaalde gerechten en hapjes voor het restaurant.

Ik zelf ben nieuwsgierig naar de verschillende keukens en heb qua smaken al veel geproefd  en geleerd van mijn broer.   Zelf ben ik in het bezit van verschillende kookboeken  en zoek veel op het internet als ik een gerecht wil maken.   En 9 van de 10 x lukt het ook. Maar ook mijn eigen fantasie laat mij niet in de steek. Verzin zelf dingen die niet in een boekje staan en dat maakt het elke keer weer verrassend, door de verschillende smaken en stijlen door elkaar te gooien.

Sinds kort ben ik het bezit van een schitterend fornuis. Een  Stoves Sterling de Luxe 110. Een fornuis met 7 gaspitten, waarvan 1 wokbrander en 4 ovens, waarvan 1  slowcooker/sudderoven.  Er zitten veel attributen bij  en een grillplaat, waar ik al veel gebruik van gemaakt heb.  Een fornuis is altijd mijn grootste wens geweest en nu heb ik een super fornuis. Ik zal hier dan ook veel gerechten gaan plaatsen die ik hierin/op gemaakt heb, maar ook op Instagram en facebook.  Dus hou mijn pagina in de gaten.

Inmiddels is de keuken uitgebreid met mooie tegels en een geweldige werkbank van IKEA

tegels geplaatst door de tegeltovenaar
Deze prachtige tegels zijn geplaatst door de tegeltovenaar @mennobrouwer-tegelzetbedrijf