Positive Vibes deel 2

Positive Vibes deel 2

Positive Vibes deel 2

Fantastisch hoe de mens reageert op sneeuw. De een negatief, de ander positief………Nederland reageert met codes……………oranje tot zelfs rood. Paniek in het land, stress vanwege het weer. Ok ja, je moet het ongeluk niet tarten, maar overdrijven is wel een ding hoor.  Je kan mensen waarschuwen, maar moet je dan de hele Nederlandse kaart oranje/rood kleuren? Ik hou van de sneeuw en ben ’s avonds een rondje gaan lopen, met de snowboots in de sneeuw, heeeeeerlijk.Positive Vibes deel 2

Positive Vibes! Waarom deed ik dat ook alweer?

Juist……….positief blijven, of althans probeer positief te blijven ondanks alle ellende……..Afgelopen weken heb ik zelf ook het nodige meegemaakt en als ik dan kijk naar een bepaalde persoon, dan denk ik: wow wat ben je sterk! Je probeert positief over alles te praten en niks geen gejank of moeilijk gedoe. Een traantje prima, hoort erbij en mag.

Emotioneel is het zeker geweest de afgelopen 2 weken. Een prachtige man die binnen een paar weken, geveld werd door die vreselijke ziekte. Je gelooft het niet en denkt: dit is niet waar, dit is een nachtmerrie, maar toch het is gebeurd! Je staat machteloos en het enige wat je kan doen is positief blijven voor die persoon en proberen het mooiste eruit te halen en een lach op dat pijnlijke gezicht te toveren. Wat heeft die man een pijn gehad, maar hij wilde door. Voor zijn vrouw, zijn kinderen en kleinkinderen en zijn lieve hond. Wij zullen nooit weten, wat voor pijn hij heeft geleden, maar ik weet wel, dat ondanks het een groot verlies is voor velen, dat hij nu rust heeft.Positive Vibes deel 2

En nu heel veel respect voor de achterblijvers, die de draad weer oppakken, richting Kerst en het nieuwe jaar. Kracht vinden om een kerstsfeer in huis te creëren voor de kinderen en kleinkinderen. Wat wederom Positive Vibes zijn.

Ik probeer elke dag iets te posten op instagram/facebook. Het geeft mij een goed gevoel en jij mag ermee doen wat jij wilt.

nelleke