Positive Vibes!

Positive Vibes!

Positive Vibes!

Afgelopen week heb ik besloten dat ik de intentie heb om elke dag, tot de kerst, een Positive Vibes bericht zal posten.

Dinsdag ben ik begonnen door een plaatje en quote te posten op Instagram en deze door te linken naar Facebook.

Waarom ik dit doe? Elk jaar in deze trieste maanden gebeuren er veel treurige dingen en vooral vlak voor kerst. Verder zijn veel mensen depressief vanwege deze troosteloze dagen. Ik wil iedereen een hart onder de riem steken door positieve, lieve, leuke, grappige, maar ook nadenkertjes te plaatsen. Ik wil de mensen, die het aanspreekt, het gevoel geven dat er meer is en dat ik aan ze denk, ook al ken ik ze niet.

Mensen worden vaak veroordeeld op hun uiterlijk, hun stilte, hun kluizenaarschap en heel soms hebben mensen gelijk, want als die mensen niet uit hun beschermde schulpje kruipen, blijf je eenzaam en verdrietig.

Kom eruit en laat je zien, schreeuw het uit, wordt eens lekker boos, huil, maar ook lach. Gemeen van mij om te zeggen LACH, maar ‘I’ve been there’ en ik LACH nu. En ja ook ik ben af en toe boos en heel verdrietig om wat er om mij heen gebeurt en is gebeurd.

En dan maak ik mij echt niet druk om zwarte piet en racisme, want dat vind ik bullshit en achterhaald, want waar waren de druktemakers toen ik vroeger gepest werd?

Ik distingeer mij van die discussies, maar volg wel het verdriet van de mensen die echt lijden.

Die mensen wil ik wat positiefs geven, door mijn ‘Positive Vibes’ en ik weet niet of dat helpt, maar misschien is er 1 of misschien wel 2 waarbij ik een glimlach op het gezicht kan toveren. Ik heb in ieder geval mijn gevoel met jullie (welke lezer dan ook) kunnen delen.

Verander de wereld, maar begin bij jezelf!?

[wdi_feed id=”1″]

 

 

nelleke