Duizendpoot zoekt een baan

Duizendpoot zoekt een baan

Mijn naam is Nelleke van de Pol en ik ben een sportieve, energieke en veelzijdige vrouw van 50+.

Heb mijzelf opgewerkt van productie tot verkoop binnendienst touw en staal. Van daaruit in de hardselling terecht gekomen, maar ik wilde wat anders en heb mij laten omscholen naar webdesigner en internet programmeur PHP. Aangezien ik toen al te oud was voor een functie bij een bedrijf ben ik ZZP-er geworden. Dat was best pittig en heb daarnaast nog meerdere commerciële functies gehad en voor verschillende fabrikanten gewerkt.

Mijn laatste functie was ontzettend uitgebreid. Verkoop binnen en buitendienst, klantenservice, online bijwerken van de website, fotografie, fotobewerking, foto’s en teksten invoeren. Administratie bijhouden (CRM systeem) online boekingssysteem beheer. Het begin van de Social Media en SEO geleerd. Inmiddels Social Media expert.

Hieruit blijkt dat ik veel werkervaring heb op divers gebied, zoals telefoniste/receptioniste internationaal (Engels, Duits), verkoop binnen en buitendienst, webdesigner, administratie, Social Media, website beheer.

Supersnel lerend! De diverse CMS (eigen beheer systemen voor websites) heb ik snel onder de knie evenals overige computerprogramma’s.

Auto didact, door te doen heel veel programma’s mij eigen gemaakt, WordPress expert, enthousiast, eerlijk, betrouwbaar, hard werkend, flexibel, pro-actief, creatief en heel sociaal!

De duizendpoot die u net mist voor die specifieke klus of dat ene klusje!

nelleke