Nelleke in 2017

Nelleke in 2017

Nelleke in 2017

Januari is voor mij bijzonder begonnen. Vol trots heb ik op vrijdag 13 januari mijn ja woord gegeven aan mijn grote liefde.

Een bijzondere vrijdag de 13e. Het plan was om het simpel in een kamertje op het stadhuis te gaan doen. In 4 weken is dit gegroeid naar een heuse bruiloft in kleine kring. Een kring Menno & Nelleke Brouwer vrijdag de 13evan familie en naaste vrienden. Met een trouwauto, trouwoutfit (made by me), bloemen en bruidsboeket en echte ringen.

Wij hebben dit als zeer prettig ervaren en gaan dit groots vieren met een tuinfeest in juli van dit jaar. De voorbereidingen zijn in volle gang en er zullen veel dingen geregeld moeten worden, maar we zijn positief en hebben er zin in.

Mijn jaar kan in ieder geval niet meer stuk.

Hoewel ik nog steeds op zoek ben naar een werkgever die een duizendpoot als ik kan gebruiken, ga ik straks toch weer heerlijk los met mijn Loppis (tweedehands handel), want de spullen blijven binnen komen 😉 Het wordt tijd dat ik ga leeg verkopen en ruimte maak voor nieuwe spullen.

Ik hou jullie op de hoogte van de plannen.

 

 

nelleke