Nelleke’s Loppis – droom komt uit!

Nelleke’s Loppis – droom komt uit!

Nelleke’s Loppis, droom komt uit!

Mijn eigen toko (zoals sommigen het zeggen ;-)), mijn eigen ‘winkeltje’ in hoofdzakelijk tweedehands spullen, heel veel variatie en veel mogelijkheden. Het zijn er veel, de tweedehands winkeltjes, mijn tafels, kringlopen etc…, maar het is ook wel logisch als je kijkt hoe iedereen nu leeft en moet leven (of zeg maar overleven). Je gaat op de ‘strûn’, naar goedkope spullen, je doet aan recycling en je hergebruikt materialen, zoals ik dat doe. Je haalt inspiratie vanaf het internet om leuke dingen te maken.Nelleke's Loppis

Mijn grootste inspiratie is gekomen door mijn vakantie in Zweden. Ik ben verliefd geworden op dat land. Al een tijdje liep ik met de gedachte om iets te doen met mijn creativiteit, mijn spullen (verzamelaarster van hier tot Tokio 😉 ). Heb jarenlang een weggeefhandel gerund op Facebook, maar dat begon minder te worden en toen heb ik een paar weken geleden de stekker eruit getrokken. In Zweden kom je overal een Loppis tegen. Vlooienmarkt, verkoop in tweedehands spullen in een garage, winkeltje of een grote loods.

Al tijden ben ik bezig om met zogenaamd ‘afval’ weer leuke dingen te maken, alles te hergebruiken en er mag in deze huishouding niets weggegooid worden, voordat ik het bekeken heb.

Ja lach er maar om, maar in crisis tijden kan je alles gebruiken. Dankzij mijn lieve vriend mag ik nu de helft van de garage gebruiken om mijn droom waar te maken en ik ben daar ontzettend blij mee. Deze week ga ik officieel voor het publiek open, niks spannends en eigenlijk het liefst op afspraak, zodat ik wel mijn dagelijkse dingen en creativiteit kan blijven uitoefenen. Ben een bezig bijtje en dat zal altijd zo blijven.

Klik hier om wat foto’s te bekijken http://nellekevandepol.nl/nellekes-loppis/

Kijk ook op mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/NellekeLoppis/

Carpe Diem is mijn motto.

nelleke