Tijd voor Nelleke’s Loppis

Tijd voor Nelleke’s Loppis

Tijd voor Nelleke’s Loppis

De zon schijnt en dat is natuurlijk heerlijk. Je ziet mensen genieten van het prachtige weer en dat doen wij ook overheerlijk op de veranda. Afgelopen weken weer mooie dingen ingekocht voor Nelleke’s Loppis en ik hoop dan ook dat ik binnenkort weer open kan gaan in de garage.

Voordat ik daar weer begin, zal ik eerst ruimte moeten maken en zal veel spullen voor bodemprijzen moeten verkopen. Heb al leuke ideetjes hoe ik de garage ga indelen en decoreren, maar voor het zover is moet deze eerst leeg. Het hoe, wat en wanneer maak ik binnenkort bekend.

In Nelleke’s Loppis vind je eigenlijk van alles. Op dit moment ontzettend veel servies, kopjes, schotels, mokjes, mokken, glaswerk, schalen, vazen, dienbladen, kettingen, leesvoer.Nelleke 's Loppis 2017 Nelleke 's Loppis 2017 Nelleke 's Loppis 2017 Nelleke 's Loppis 2017

nelleke