Eindelijk rust!

Eindelijk rust!

Eindelijk rust.

Na een paar heftige weken (2 x verhuisd in 1 1/2 maand) heb ik eindelijk rust. Langzaam aan krijg ik weer inspiratie om dingen te doen die mij aanspreken. Ben weer aan het fotograferen (eindelijk een nieuwe profielfoto,  check mijn fotoblog over Selfies!), schrijven en ga weer bloggen. De Social Media weer up to date houden, websites bijwerken etcc… genoeg te doen.

Aangezien de werkgever zich nog niet aandient zal ik mijn vrije tijd maar eens goed besteden. Moet in beeld blijven en de een zal zeggen: waarom zo publiekelijk?
Omdat ik in beeld wil en moet blijven, maar dat is mijn ding en als je het niet aanstaat negeer je het gewoon en ga je verder waar je mee bezig was.Mijn nieuwe profiel foto

Ik wil graag een vaste baan, maar uit mijn ervaringen op dit moment is dit een droom en wil ik mijn tijd niet verspillen met niks doen. Ga mijn kwaliteiten gebruiken en genieten, want dat kan natuurlijk ook zo voorbij zijn.

Aangezien ik nu in hartje centrum woon krijg ik hier genoeg inspiratie. Het is zomer en ik geniet van het geroezemoes van de terrassen. Ik sta vroeg op, want ze beginnen ’s morgens al vroeg. Ondanks het geroezemoes, lawaai van het opruimen van de terrassen, de joelende mensen in het weekend, geniet ik hier mateloos. Zit eerste rang als er muziek is, dus wat wil ik nog meer?

Carpe Diem is mijn motto en dat zal ook altijd wel zo blijven.

 

nelleke