Nelleke’s Loppis (tijdelijk) verhuisd!

Nelleke’s Loppis (tijdelijk) verhuisd!

Nelleke’s Loppis (tijdelijk) verhuisd!

In afwachting op mijn vergunning om mijn Loppis voort te zetten in de garage kreeg ik een geweldig aanbod en heb ik dankzij Geesje, mijn Loppis (tijdelijk) verhuisd naar de Jeltewei 170 in Hommerts. Ik zie jullie al denken: Tijdelijk? Ja, dat klopt, want het pand staat te koop of te huur en zo lang er nog niemand is, mag ik gebruik maken van de ruimte. Helaas heb ik van de Gemeente SWF geen vergunning gekregen voor mijn handel in de garage. Erg spijtig dat er geen bestemmingsplan wijziging gemaakt kan worden voor handel in een garage met hergebruik van spullen, recycling van spullen, geen verspilling, geen overlast, mensen blij maken voor weinig en ik heb dan ook een inkomen met niet al teveel kosten, maar dat terzijde.

Afgelopen weken zijn wij, Geesje en ik, ontzettend druk geweest met het  inrichten, veranderen en plaatsen van onze spullen.

Aangezien het een groot pand is met gigantisch veel mogelijkheden hebben wij samen besloten er wat moois van te maken met bestaande spullen, maar ook met onze prachtige spullen. Er is voor elk wat wils, van groot tot klein, van crea bea tot kant en klaar, voor de startende alleenstaande of samenwonenden, van pan tot wasemkap……….tot zelfs een complete keuken.

Wij zouden het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen, want wie weet zit er voor jullie iets bij wat je zou kunnen gebruiken. Updates van nieuwe spullen worden geplaatst op de facebookpagina van Nelleke´s Loppis, evenals de openingstijden.

handbeschilderd bijzettafeltjes, 1 koop. Jeltewei 170, Hommerts kastje en handbeschilderd bijzettafeltjes, Jeltewei 170, HommertsComplete, moderne keuken met inbouw apparatuur, vaatwasser, mega koelkast, inductie kookplaat en combioven. T.e.a.b. op de Jeltewei 170, Hommerts Complete, moderne keuken met inbouw apparatuur, vaatwasser, mega koelkast, inductie kookplaat en combioven. T.e.a.b. op de Jeltewei 170, Hommerts

nelleke