Social Media Instagram

Social Media Instagram

Social Media Instagram

Afgelopen week heb ik Facebook op mijn manier uitgelicht. Voor de een leuk voor de ander niet, maar het is leuk om dit te doen en vandaag ga ik het hebben over Instagram!

Het is een leuke app voor je telefoon/tablet, maar je kunt het ook op je pc doen. Je kunt foto’s en korte video’s delen die wereldwijd gaan als je maar genoeg hashtags toe voegt. (# = een hashtag) Waarom wil je dat, vragen ze mij wel eens? Gewoon, omdat ik het leuk vind! Op dit moment ben ik natuurlijk heel erg druk met Social Media en zet overal iets neer. Ik ben verslaafd aan fotografie en vind het leuk om mooie, leuke, grappige foto’s te delen via deze app. Een aantal voorbeelden van mensen die ik volg zijn diegene die , waar ik van hou.bijvoorbeeld hun bedrijf willen promoten (all around the world)

Zoals deze: Regelmatig zie ik hier 50 cabins voorbij komen met echt prachtige cabins.50cabins

 

Dan deze hier in Sneek van Emi – ook erg leuk, want ze doet het goed met haar kaart-posters van verschillende plaatsen/steden.

Emi

En Zoet en Zo in Sneek met overheerlijke Macarons! zoetenzo

 

 

 

 

 

Maar dit zijn ondernemers. Je kunt privé natuurlijk ook heerlijk foto’s of korte video’s delen. De een doet het voor de kick om meer volgers te krijgen, de ander wil gewoon delen.

Bekijk maar even of ook jij het leuk vindt. Vragen? Je weet mij te vinden toch?

nelleke