Genieten-Enjoy

Genieten-Enjoy

Genieten-Enjoy, 

De afgelopen weken ben ik weer helemaal in mijn element wat resulteert in allerlei positieve dingen, die mijn leven verrijken. Een andere blik, uitstraling, positiviteit, gelukkig, geliefd en verliefd, wat is dat heerlijk.

Goede gesprekken gevoerd, maar ook gevoelige, die natuurlijk ook erg belangrijk zijn. Eerlijkheid boven alles, want als je dat niet kunt zijn, word je leven een puinhoop.

Een geweldige date gehad met iemand uit mijn verre verleden (basisschool), die fantastisch voor mij heeft gekookt en met wie ik een geweldige klik heb. Het is te mooi om te geloven, maar het bestaat dus echt <3. Hier krijg ik echt weer positieve energie van en dat straal je dan ook uit!

Dankzij mijn oproep op LinkedIn, Facebook etc. voor een leuke baan, heb ik leuke reacties ontvangen, waaruit ook weer leuke gesprekken zijn gekomen. Daarvan meer uitzicht op mijn toekomstvisie naar een leuke baan.

Van de week las ik een artikel over wat je wel en niet op de Social Media moet vermelden. Iedereen heeft daar een mening over en ik heb niet aan die discussie mee gedaan. Eerlijk gezegd is dat natuurlijk ook voor iedereen persoonlijk, maar ik vind wel dat je best af en toe je gal mag spuien, maar tot op zekere hoogte. Als je problemen hebt met iemand, doe het dan persoonlijk, Face to Face of als je die persoon niet persoonlijk kent doe het dan in een persoonlijk bericht en hou het netjes. Ga niet schelden, want daar bereik je echt niks mee, alleen maar dat die ander nog bozer wordt. (gewoon een tip) Verder vind ik dat je nooit werkgevers/werknemers zwart moet maken op de Social Media, ook al ben je nog zo belabberd behandeld. Doe het persoonlijk, schrijf een brief en leg je gevoelens uit. Dan ben jij het kwijt en heeft die ander misschien iets om over na te denken en wie weet zal die persoon je beantwoorden of helemaal niet. Jammer dan als ze niet reageren, laat het achter je en ga verder met je leven.Closethedoor-genieten-enjoy

Ik schrijf dit nu (2015) heel gemakkelijk, omdat ik nu anders in het leven sta dan 5 jaar geleden. Ook ik was de afgelopen jaren boos, heel erg boos op alles wat er om mee heen en met mij gebeurde, maar dat is geweest. Deze quote hiernaast vond ik op het juiste moment!

 

 

nelleke